Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Danmark Rundt

Danmarks største etapeløb

Etapeløbet Danmark Rundt arrangeres af Danmarks Cykle Union og af mere end 200 frivillige hjælpere. Løbet har, siden de første etaper blev kørt i 1985, kørt under navnet Bikuben Danmark Rundt og senere Post Danmark Rundt. I 2016 skiftede løbet navn til PostNord Danmark Rundt.

Fredag den 19. august kommer løbet igennem Højslev – Nr. Søby (kl. 16.34) og Dommerby (kl. 17.04). Vi er klar ved Min Købmand på Viborgvej fra kl. 15.30.

Der vil blive transmitteret fra løbet, så vi kan følge med i, hvor rytterne er. Vi vil tage imod karavanen og rytterne, når de kommer susende igennem vore byer.

Vi vil gerne gøre dem opmærksom på at de kommer gennem vore byer, hvorfor vi uddeler flag og opsætter bannere, flagallé og gerne dekorerer vejbanen med kridt, så de ikke er i tvivl om at de har været i Højslev, Nr. Søby og Dommerby.

Efter feltet er kommet forbi rykker vi i Søby-Højslev Arena, hvor afslutningen på PostNord Danmark Rundt kan ses på storskærm, sammen med en cykelburger. Afslutningen kan byde på en overraskelse.

Dato: Fredag den 19. august, kl. 15.30

Sted: Ved Min Købmand